ABK INNOVENT, UITGEBALANCEERDE RVS-PRODUKTEN VOOR KEUKENS

Innovatieve Ventilatie, daar ging het om bij de oprichting van ABK InnoVent in 1997. Het bedrijf was toen vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerk RVS-afzuigkappen voor professionals en particulieren. Daarna kwam het bedrijf met maatwerk RVS-werkbladen. Logischerwijs presenteerde het op een bepaald moment zijn eerste totaalconcept: KILPA. ABK InnoVent opereert naast de keukenbranche nog in diverse andere marktgebieden waaronder de sanitair-, verlichting-, architectuur- en de outdoorbranche. De producten zijn internationaal te verkrijgen via een geselecteerd dealernetwerk, waaronder Van Boven.


ABK InnoVent spoelbakken
ABK InnoVent I-Cooking

Paradepaardje ABK InnoVent

Een paradepaardje van ABK InnoVent is dus het KILPA totaalconcept. Daarin is in alle keukenelementen een tien centimeter dikke RVS-laag terug te vinden, wat het tot een uitgebalanceerd geheel maakt. De zijpanelen voor kasten, het werkblad met de kenmerkende geïntegreerde stopcontacten, ingelaste spoelbakken, de kookplaten en de KILPA afzuigkap, onderstrepen de maatwerkmogelijkheden van het bedrijf en de mogelijkheden met RVS.

ABK InnoVent afzuigkappen

BARONGA

Met de introductie van de BARONGA-spoelbakken in 2002 zette ABK de trend van ronde spoelbakken, die toen nog de markt domineerden, naar haakse, minimalistische spoelbakken. Het BARONGA-programma heeft een zeer uitgebreid assortiment, bestaande uit zowel enkele- als combinatiespoelbakken. De modellen zijn zowel als onderbouw- als vlakinbouwuitvoering leverbaar. De BINGARA-spoelbakken zette ABK InnoVent nog steviger op de kaart. Ze worden gekenmerkt door een tien millimeter radius. Daarna volgden andere RVS-concepten, waaronder 2|20, ATTUNGA en MALAWA, deze laatste met zijn kenmerkende vier millimeter massieve RVS-belijning.

i-Cooking, volledig geïntegreerde systemen

Met de introductie van i-Cooking in vier millimeter massief RVS heeft ABK InnoVent nieuwe mogelijkheden gevonden om gaskoken met het werkblad te integreren, al snel gevolgd door dezelfde toepassing in overige werkbladmaterialen. Ook inductieoplossingen zijn nu volop verkrijgbaar als volledig geïntegreerd systeem. De i-Cooking ontwikkelingen worden ook internationaal geroemd. Dat bewijzen toegekende prijzen als de Reddot Award, IF Gold Award en de IIA [interior Innovation Award] award in 2011, tijdens de Living Kitchenbeurs in Keulen.

ABK InnoVent maakt prijswinnende RVS-systemen bereikbaar voor iedereen


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid