AGAPE: DOEN WAT HET BESTE IS VOOR EEN ANDER

Het Griekse woord Agape betekent liefde, meer in het bijzonder betekent het ‘doen wat het beste is voor een ander’. De Italiaanse familie Benedini had precies dat voor ogen toen ze in 1973 in Verona begon met het ontwerpen en produceren van revolutionaire badkamers onder de naam Agape. Natuurlijk is dit prachtige merk verkrijgbaar bij Van Boven, want ook voor ons geldt: ‘We doen wat het beste is voor onze klanten’.


Agape badkamers
Agape Van Boven Badkamers

De schoonheid, innovatie en passie van Agape

Al snel na de oprichting verhuisde dé trendsetter op het gebied van badkamers naar Mantua. Daar werd het bedrijf op het gebied van schoonheid, innovatie en passie haast vanzelfsprekend beïnvloed door de nabijgelegen regio’s Veneto, Emilia en Milaan, bekend om de voorliefde voor schoonheid en design. Agape zorgde ervoor dat de badkamer veranderde van een praktische ruimte om jezelf schoon te maken tot het middelpunt van persoonlijk welzijn in elk huis.

Agape Van Boven Badkamers 2

Al meer dan veertig jaar toonaangevend

Inmiddels is Agape al meer dan veertig jaar toonaangevend als het gaat om minimalistische, stijlvolle designbadkamers. Het staat bekend om haar iconische producten zoals Spoon en Ottocento. Het zijn terechte mijlpalen in de moderne designwereld. Net als het Vieques ligbad van Patricia Urquiola en de Bjhon wastafels van Angelo Mangiarotti klassiekers zijn. Nog steeds werkt het bedrijf alleen met topdesigners. Mannen en vrouwen die hun klasse al meermalen bewezen hebben, maar ook nieuwe, getalenteerde ontwerpers krijgen een kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

Esthetische, stimulerende en zo comfortabel mogelijke ruimtes

De missie van Agape om van badkamers esthetische, stimulerende en zo comfortabel mogelijke ruimtes te maken, past het bedrijf toe in al haar producten: baden, douchecabines, wastafels, toiletten, bidets, kranen, spiegels, lampen en talloze andere badkameraccessoires. Ze kunnen stuk voor stuk zo in een museum voor design geplaatst worden. Maar ze zijn gelukkig ook gewoon verkrijgbaar bij Van Boven.

Ontdek de wereldklasse van Agape in de showroom van Van Boven


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid