ANTONIO LUPI STAAT VOOR TIJDLOOS ITALIAANS TOPDESIGN

Elke badkamer bestaat standaard uit een aantal items en het Toscaanse familiebedrijf Antonio Lupi heeft op elk van deze items haar unieke stempel gezet. Het resultaat zijn prachtig vorm gegeven baden, douchecabines, badkamermeubels, wastafels, accessoires en meer. Tijdloos Italiaans topdesign van zeer hoge kwaliteit, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende architecten, kunstenaars en ontwerpers. Ook te vinden in de showroom van Van Boven.


Antonio Lupi badkamers
Antoniolupi badkamers

Van Lupi naar Antonio Lupi

In de jaren ’50 begon Antonio Lupi een bedrijf onder de naam Lupi, dat was gespecialiseerd in ambachtelijk gemaakt glas voor meubeltoepassingen. In de loop van de jaren ’60 richtte het bedrijf zich steeds meer op het maken van spiegels, lampen en glazen schalen. Langzaam maar zeker maakte Lupi steeds meer producten voor badkamers en sinds begin jaren ’80 is dat de core-business van het bedrijf. In die jaren kwamen ook de kinderen in de zaak. Zij veranderden de naam in Antonio Lupi, een eerbetoon aan hun vader.

Antoniolupi baden

Gegarandeerde topkwaliteit

De kracht van Antonio Lupi ligt in de continue zoektocht naar nieuwe materialen en designs, terwijl het tegelijkertijd flink investeert in nieuwe productiemethoden. Gegarandeerde topkwaliteit, dat is de missie van het bedrijf. Anno 2015 maakt Antonio Lupi niet alleen mooie producten voor badkamers, maar ontwikkelt het samen met internationale topontwerpers accessoires voor het hele interieur, zoals radiatoren, haarden, spiegels, lampen, behang, maar ook keukens en veel meer. Alles prachtig vormgegeven, alles van de hoogste kwaliteit.

Nieuw en toch vertrouwd

In 2014 presenteerde Antonio Lupi de badkamerlijn ILBAGNO ontworpen door designer Roberto Lazzeroni. Het is een mix van hard en zacht, van speels en strak, van modern en klassiek, waarbij Lazzeroni producten, zoals badkamerspiegels en badkranen, uit de lange historie van Antonio Lupi een nieuwe interpretatie heeft gegeven. Het resultaat is een eclectische badkamer die volledig nieuw is, maar toch vertrouwd. Wilt u meer weten over ILBAGNO of de andere unieke producten van Antonio Lupi bezoek onze showroom en laat u inspireren.

Het ontwerpteam van Van Boven weet precies hoe Antonio Lupi in uw woning past


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid