Over ons

Het familiebedrijf van Van Boven ontwerpt en levert sinds 1964 keukens en badkamers. In de loop der jaren zijn we steeds meer internationale topmerken gaan verkopen. We reizen veel, om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en toepassingen. We werken steeds vaker samen met gerenommeerde interieurontwerpers. Ons speelveld is heeft zich dus behoorlijk verbreed. Toch is het fundament onder onze zaak nog steeds hetzelfde.


Van-boven-showroom-buiten

Achter ons veelzijdige, exclusieve assortiment staat een nuchter team met maar een doel: perfectie. We hebben oprechte interesse in onze klanten en hun wensen. We geven ze een eerlijk, betrouwbaar advies, want in loze beloftes geloven we niet. We zetten hoog in op kwaliteit en vakmanschap, omdat we een perfecte afwerking nou eenmaal ontzettend belangrijk vinden. Altijd.

Bouwkundig partner

Als u advies wilt over een kleine ingreep in uw huis én als u een bouwkundig partner zoekt voor een groots project; ons team staat u in beide gevallen tot in de kleinste details bij. We bieden uitstekende service, zodat u blijft genieten van uw aankoop en graag bij ons terugkomt. Onze manier van werken is authentiek, onze liefde voor het vak oprecht. Dat merkt u, zeker weten.