ARCLINEA KEUKENS EN VAN BOVEN HEBBEN VEEL GEMEEN

Goed beschouwd lijken Arclinea Keukens en Van Boven veel op elkaar. Het zijn allebei familiebedrijven die exclusieve keukens ontwerpen. In beide bedrijven draait het om kwaliteit, design en bijzondere materialen. Het is dan ook logisch dat Van Boven en Arclinea al lange tijd samenwerken en dat Van Boven in Nederland één van de exclusieve verkopers is van Arclinea Keukens.


Arclinea keuken Convivium met built-in snack bar
Arclinea keuken Beta

Twee eeuwen Arclinea

De geschiedenis van begon zo’n twee eeuwen geleden in de Noord-Italiaanse plaats Caldogno. Het was een familiebedrijf gespecialiseerd in houten meubels, met toen al de nadruk op vakmanschap en kwaliteit. In 1960 kreeg het bedrijf de naam Arclinea en kwam de focus helemaal te liggen op keukens. Sinds 1998 is de vermaarde architect Antonio Citterio verantwoordelijkheid voor de collectie, de ontwikkeling en de naamsbekendheid van Arclinea Keukens.

Arclinea keuken met Peninsula tafel en WIC

Arclinea keukenmodellen

Antonio Citterio ontwierp in de loop der jaren wereldberoemde keukenmodellen voor Arclinea met namen als Italia, Mediterranea, Gamma, Florida, Ginger, Artusi en Convivium. De door Citterio ontworpen keukens zijn eigenlijk een constante zoektocht naar perfectie en excellentie met als uitgangspunt de mensen die van de keuken gebruik maken. Alle modellen staan garant voor kwaliteit, lange levensduur, innovatie, optimale ergonomie en optimaal ruimtegebruik. Ze zijn allemaal bedacht vanuit een milieuvriendelijke filosofie en ze zien er stuk voor stuk fantastisch uit.

Creativiteit en levenslust

De missie van Arclinea is om de wereldwijde nummer één te zijn in het ontwerpen en produceren van topkeukens. Ze doen dat door creativiteit te combineren met technologie, levensvreugde en functionaliteit en zo te komen tot innovatieve oplossingen die de kwaliteit van het leven verhogen. Of ze daar in slagen kunt u zelf beoordelen door een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u de bijzondere ontwerpen van Antonio Citterio zien en ervaren. En bent u overtuigd, dan zorgt ons ontwerpteam ervoor dat de keuken van uw keuze helemaal aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet.

Van Boven ontwerpt Arclinea Keukens op maat

Arclinea

VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid