BISAZZA BAGNO E HOME, TOPPRODUCTEN VOOR IN DE BADKAMER EN IN HUIS

Onder de naam Bisazza Bagno e Home maakt Bisazza, in 1956 opgericht door Renato Bisazza in het Noord-Italiaanse Alte Vicenza, ook producten voor in de badkamer en in huis. Het Italiaanse merk Bisazza stond al bekend om haar sprookjesachtige mozaïek en keramiek. De kunstig gedecoreerde vloeren, plafonds en muren in badkamers, zwembaden, winkels, hotels, woonkamers en buitenruimtes zijn een lust voor het oog.


Bisazza Bagno Washbasin soapsink
Bisazza Bagno Table top

Logische uitbreiding: Bisazza Bagno e Home

Met Bisazza Bagno e Home speelt het bedrijf een nog nadrukkelijker rol in huizen en gebouwen uit het topsegment. Dankzij puur ondernemerschap, het continu integreren van nieuwe technieken in het bedrijfsproces en door steeds in te spelen op de wensen van de wereldwijde markt werd Bisazza dé innovatieve voorloper op het gebied van glasmozaïek en luxe tegels. Logisch dat het bedrijf haar activiteiten uitbreidde.

Bisazza Bagno Console Crocus

Meubelen en woonaccessoires van topontwerpers

In 2006 met de nieuwe lijn Bisazza Home, een verzameling meubelen en woonaccessoires ontworpen door toonaangevende ontwerpers als Andrée Putman, Marcel Wanders, Patricia Urquiola, Jaime Hayon, J. Mayer en Carlo Dal Bianco. Het mozaïek kreeg in dit nieuwe toepassingsgebied, dankzij haar sterke expressieve mogelijkheden in combinatie met het vakmanschap van de medewerkers, een geheel nieuwe invulling.

Badkamers voor particulieren en hotels

De bedrijfsstrategie van Bisazza is om in elke leefomgeving een belangrijke rol te spelen. Vanuit die gedachte is de lancering in 2011 van een serie meubilair voor de badkamer, onder de naam Bisazza Bagno een vanzelfsprekende stap. De producten zijn ontworpen door Jaime Hayon, Marcel Wanders en Nendo. Het zijn nieuwe ontwerpen voor badkamermeubilair in particuliere woningen en in hotels. En natuurlijk komt de wereldvermaarde Bisazza mozaïek terug in allerlei designs. De mensen van Bisazza Bagno e Home hebben zich laten inspireren door internationaal beroemde architecten, die mozaïekontwerpen hebben gecreëerd voor wellnessruimtes, suites en zwembaden in de meest luxueuze hotels ter wereld.

Bisazza Bagno e Home: prachtig design voor badkamers en huizen


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid