BISAZZA: GLASMOZAÏEK ALS UIT EEN LUXUEUS SPROOKJE

De naam klinkt als een sprookje: Bisazza. En sprookjesachtig is ook de mozaïek en de keramiek dat dit Italiaanse merk produceert. Zie de kunstig gedecoreerde vloeren, plafonds en muren in badkamers, zwembaden, winkels, hotels, woonkamers en buitenruimtes en je kijkt je ogen uit. Bisazza hoort tot de wereldtop als het gaat om luxe merken en is de nummer 1 op het gebied van glasmozaïek voor binnen- en buitendecoraties. Beleef Bisazza zelf in onze showroom.


Bisazza mozaiek Van Boven mozaiek en tegels 1
Bisazza mozaiek Van Boven mozaiek en tegels 2

Innovatie en design kenmerkt Bisazza

Het merk is in 1956 opgericht door Renato Bisazza in het Noord-Italiaanse Alte Vicenza. Dankzij puur ondernemerschap, het continu integreren van nieuwe technieken in het bedrijfsproces en door steeds in te spelen op de wensen van de wereldwijde markt werd Bisazza dé innovatieve voorloper op het gebied van glasmozaïek en luxe tegels die het vandaag de dag nog steeds is. Sinds 2006 verkoopt Bisazza niet alleen mozaïek en tegels, maar ook meubels, lampen, kamerschermen, spiegels en meer. Dit alles onder de naam Home.

Bisazza glasmozaiek Van Boven mozaiek en tegels 3

Een band met Nederland

In de loop der jaren heeft Bisazza samengewerkt met een keur aan internationale topnamen uit de architectuur, kunst, design en mode. Denk daarbij aan Aldo Cibic, Sandro Chia, Carlo Del Bianco, Romeo Gigli, Michael Graves, Jaime Hayon, Alessandro Mendini, Paola Navone, Nendo, Fabio Novembre, Fabrizio Plessi, Andree Putman, Ettore Sottass en Patricia Urquiola. Het Italiaanse merk heeft ook een duidelijke band met Nederlandse vormgevers. Tord Boontje, Studio Job, Edward Van Vliet en Marcel Wanders ontwierpen allemaal voor voor dit merk.

Wereldtop

Van Boven is een andere connectie van Bisazza met Nederland. Wij hebben door de jaren heen een grote expertise opgebouwd op het gebied van marmer- en glasmozaïek. Onze in Italië opgeleide mozaïekverwerkers horen tot de wereldwijde top. Ze maken exclusieve mozaïeken, die elke ruimte transformeren in een uniek kunstwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, maak gerust een afspraak en bezoek onze showroom.

Ervaar de luxueuze mozaïeken van Bisazza en Van Boven zelf


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid