CASAMOOD: EEN PERFECTE SFEER VOOR ELKE OMGEVING

Het was 2006 toen de eerste editie van Casamood op de bureaus van internationale interieurontwerpers terecht kwam. Dit nieuwe merk van Florim, de bekende Italiaanse producent van porseleinen tegels, werd geboren met een duidelijke missie: aankleding van het interieur en van de ruimte door nieuwe relaties te leggen tussen allerlei verschillende materialen. Het merk is gewijd aan het project in plaats van het product. Met kleur als noodzaak.


Casamood tegels 1
Casamood tegels 2

De state of mind is Casamood

Casamood is een uiting van gevoelens en state of mind. Het is een open project van gecoördineerde kleuren en oppervlakken die porseleinen tegels combineren met andere materialen. Door vrije en nieuwe verbanden te leggen tussen materialen, combineert Casamood moderniteit met de drive om materialen, kleur, ruimte en stemmingen met elkaar in evenwicht te brengen. Het doel is een perfecte sfeer voor elke omgeving.

Casamood tegels 3

Innovatieve technologische oplossingen

De voorloper van Florim, het moederbedrijf van Casamood, startte in het begin van de jaren ’60 dankzij technische innovatie met de productie van bijzondere tegels. In al die ruim vijftig jaren tot vandaag de dag heeft het bedrijf nieuwe technologieën gepatenteerd en een reeks van zeer innovatieve technologische oplossingen geïntroduceerd. En die technologische evolutie zal in de toekomst zeker doorgaan. Casamood is daar het bewijs van.

Collection 01 en andere series

Casamood heeft inmiddels verschillende series uitgebracht. Collection 01 gaat terug naar de expressieve waarde van zuivere vormen; licht en symmetrie, in perfecte harmonie, benadrukken de sterke persoonlijkheid van een product dat wordt gekenmerkt door zijn innovatieve kwaliteit. Neutra gaat over kleuren en vlakken, fijn porselein aardewerk, glas, verf, kit en lijm, alles afgestemd om een nieuwe binnenlandse sfeer met beton-effect keramische tegels te produceren. Project Materia is een gecoördineerde vloer- en muurreeks van fijn porselein aardewerk en glasdecors met verschillende oppervlakken die naadloos geïntegreerd zijn met elkaar. Nieuwsgierig geworden? Kijk verder in de showroom van Van Boven.

Casamood tegels: kleuren en vlakken, licht en symmetrie, naadloos geïntegreerd


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid