CEA DESIGN: PRACHTIGE, HOOGWAARDIGE BADKAMER- EN KEUKENKRANEN

Het Italiaanse bedrijf CEA design is in de jaren ’80 opgericht door het echtpaar Roberta Bertacco, die het bedrijf nog steeds leidt en Natalino Malasorti, die nog altijd verantwoordelijk is voor de productontwikkeling. Sinds 2007 heeft CEA design zich helemaal toegelegd op badkamerkranen en toebehoren en badkameraccessoires. De producten vallen op door hun hoogwaardig design en worden alom geprezen vanwege de uitgesproken vernieuwende stijl en de vernieuwende vormen.


CEA Design Van Boven badkamers 1
CEA Design Van Boven badkamers 2

Water en de passie van CEA design

De constante in de bedrijfsvoering van CEA design is water. In eerste instantie maakte het bedrijf vooral loodgietersproducten zoals afvoeren, zwanenhalzen, sifons en meer en hield het zich bezig met verwarming en koeling. Nog steeds heeft de onderneming een lijn plafondventilators in het productportfolio. Roberto Bertacco is trots op alle producten die het bedrijf maakt. ‘We doen het met passie’, zegt ze, ‘het is veel meer dan alleen geld verdienen, we geloven in producten en doen er alles aan om onze klanten blij te maken.’

CEA Design Van Boven badkamers 3

Geweldige esthetische uitstraling

De producten van CEA design worden gekarakteriseerd door hun geweldige esthetische uitstraling, het gebruik van natuurlijke materialen en de techniek die er achter zit. Die techniek komt voort uit de geschiedenis van het bedrijf als toeleverancier van installatiebedrijven, de samenwerking met architecten en de persoonlijke voorkeuren van de twee oprichters van het bedrijf.

Productinnovaties

‘Wij zijn steeds bezig met productinnovaties’, zegt Roberta Bertacco. ‘Omdat we gehecht zijn aan belangrijke waarden in het dagelijkse leven zoals schoonheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. We willen zuinige kranen en douches die mooi zijn en comfortabel in het gebruik.’ Bekende productnamen van CEA design zijn Giotto, Ziqq, Bar, Neutra, Circle, Switch, Asta, Gradi, Cartesio, Innovo, Milo360 en Gastone. Elke productrange heeft kranen voor zowel de wasbak, als de douche, als het bad en bijna altijd zijn er speciale varianten voor in de keuken.

CEA design: altijd een kraan die past bij uw woning en uw voorkeuren


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid