Clou Bath Findings

Clou sanitair producten voor exclusieve badkamers

Innovatieve topdesign van hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen, dat is kort samengevat waar het Nederlandse bedrijf Clou Bath Findings voor staat. In 1992 begon het als importeur en groothandel van producten voor designbadkamers en –toiletten. Sinds 2000 ontwikkelt en produceert Clou deze artikelen ook in eigen beheer en onder de eigen merknaam. De collectie wordt gekenmerkt door een passie voor schoonheid, vorm en functie, met een goed oog voor betaalbaarheid en kwaliteit. Al deze kwaliteiten worden erkend door Van Boven. Het is dan ook logisch dat Clou een plek heeft in ons assortiment.


Clou sanitair Van Boven badkamers
Clou Bath Findings sanitair Van Boven badkamers

De vernieuwingsdrang van Clou

De vernieuwingsdrang van Clou inspireert ontwerpers en ontwikkelaars in binnen- en buitenland. De heldere visie op badkamer-, toilet- en sanitaire producten borgt een consistente lijn in het productaanbod. Toonaangevende ontwerpers weten met hun ontwerpkwaliteiten, vak- en materialenkennis op een juiste manier vorm te geven aan Clou sanitair. De persoonlijke touch komt van general managers Math Meertens en Marie-France Meertens.

Clou Bath Findings sanitair exclusieve badkamers Van Boven

Bekende productnamen

Bekende productnamen van Clou zijn onder meer Hammock, Match Me, First en Wash Me. De Hammock-serie is van buiten strak en rechthoekig en van binnen vloeiend en organisch. Van wastafel tot complete badkamer. Met de ruime keuze in ‘bouwstenen’ van Match Me kan iedereen naar eigen inzicht een badkamer ontwerpen. First kenmerkt zich door vloeiende, organische en sculpturale vormen met een natuurlijke, warme uitstraling. Wash Me is een minimalistisch en zeer uitgebreid badkamerconcept met een eigen meubelprogramma.

Laat u inspireren, alles is mogelijk

Het assortiment van Clou omvat niet alleen designwastafels, -fonteinen, -baden en -toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd in innovatieve materialen. De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken het aanbod echt compleet. Alles tot stand gekomen dankzij een vast team van nationaal en internationaal gerenommeerde ontwerpers. Minimalistisch, exclusief, imposant of intiem, welke sfeer mensen ook nastreven in hun designbadkamer of designtoilet, alles is mogelijk.

Clou inspireert u graag in de showroom van Van Boven