CLOU BADKAMERS: EXCLUSIEF ÉN BETAALBAAR

De naam Clou is als het ware een synoniem voor ultiem badkamer design. Een ander woord voor tijdloze elegantie en speelse klasse. Een nieuwe badkamer kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Het Nederlandse bedrijf Clou staat voor betaalbare badkamerproducten van de hoogste kwaliteit. Functionaliteit ontmoet ultiem comfort


Clou producten

Clou wastafels, toiletten, baden, kranen, badkamermeubels

Clou ontwerpt en produceert een uitgebreid assortiment wastafels, fonteinen, toiletten, ligbaden, kranen, badkamermeubels, spiegels en allerlei badkamer accessoires. Alles voor de complete badkamer, alles om aan jouw wensen tegemoet te komen.


Design wastafels van Clou

Clou wastafel First

Wastafel First

First is de eerste ontwerpserie van Clou. Een vloeiend ogende juiste wastafel en nog steeds zeer actueel.

Clou wastafel Wash Me

Wastafel Wash Me

Wash Me is perfecte ordening voor jouw badkamer. Tijdloos design met rechte lijnen. Ook met dubbele wasbak.

Clou wastafel New Wash Me

Wastafel New Wash Me

New Wash Me is net als zijn naaste familielid Wash Me duurzaam met een rustige uitstraling. Het onderscheid zit in de wanddikte. Het keramiek van New Wash Me is slechts 6 mm dik.

Clou wastafel Flush

Wastafel Flush

Rechthoekige robuustheid is het belangrijkste kenmerk van de Flush wastafel.

Clou wastafel Match Me

Wastafel Match Me

Match Me is een modulair badkamersysteem. Geïnspireerd door Lego. Een ideale serie om je eigen ideale badkamer mee samen te stellen. Bijvoorbeeld met een dubbele wastafel.

Clou wastafelblad Hammock

Wastafelblad Hammock

Hammock is geen wastafel, maar een wastafelblad. Een elegant stromend, naadloos ontwerp met een luxe uitstraling.


De fonteinen van Clou

Clou Fontein Vale

Fontein Vale

Klein en compact, strak en toch golvend. Vale trekt altijd de aandacht. Vale maakt van elke ruimte een fijne plek om te zijn.

Clou fontein Hammock

Fontein Hammock

Hammock oogt minimalistisch, maar de binnenkant glooit en stroomt. Een prachtig contrast. Meesterlijk design en zeer gebruiksvriendelijk.

Clou fontein Mini Match Me

Fontein Mini Match Me

Mini Match Me is net als de Match Me een soort Lego. Eindeloos te combineren. De Mini Match Me komt vooral in kleine toiletruimtes goed tot zijn recht.

Clou fontein First

Fontein First

De First fontein is bijna als een beeldhouwwerk. Een moderne David met een organisch uiterlijk. Verkrijgbaar in vele materialen en maten.

Clou fontein Mini Wash Me

Fontein Mini Wash Me

Subtiel en uitermate geschikt voor het dagelijkse gebruik. Dat is de Mini Wash Me fontein. Veelzijdig en prachtig in elke ruimte.

Clou fontein Flush

Fontein Flush

Kiezen voor Flush is kiezen voor eenvoud. Compact en toch een eyecatcher dankzij de bijpassende ovalen designplug.

Clou fontein New Flush

Fontein New Flush

New Flush is net als de Flush, maar dan met superdunne randen. Dun, dunner, dunst.

Clou fontein InBe

Fontein InBe

De InBe bestaat uit een bij elkaar passende set van fontein en kraan. Zo krijgt een ruimte in een handomdraai een frisse nieuwe uitstraling.


Clou Toiletten

Clou toilet Hammock

Toilet Hammock

Wat is uiterst comfortabel, erg mooi en zonder hoeken of randjes? Inderdaad het Hammock toilet. Bijzonder design, makkelijk schoon te maken.

Clou toilet InBe

Toilet InBe

InBe is randloos design en gebruikersgemak. De toiletzitting heeft een deksel met soft-closing en quick release systeem.


Clou Ligbaden

Clou ligbad Hammock

Ligbad Hammock

Het Hammock ligbad is een geweldige mix van rechte lijnen en vloeiende vormen. In 2016 kreeg dit ontwerp de Red Dot Award, de ultieme designprijs.

Clou ligbad Wash Me

Ligbad Wash Me

Wash Me brengt rust in de badkamer. De strakke lijnen stralen eenvoud uit. Dankzij de asymmetrie is het ligbad een geweldig brok design.

Clou ligbad First

Ligbad First

Dit ligbad oogt als een enorme druppel met z’n glooiende vormen en vloeiende lijnen. Prachtig om naar te kijken, zalig om in te liggen.

Clou ligbad Solium

Ligbad Solium

Het Solium ligbad is rank en slank. Alles vloeit. Dankzij de dunne, enkele wanden is de binnenruimte bijna gelijk aan de buitenkant.

Clou ligbad InBe

Ligbad InBe

InBe is veelzijdig. Verkrijgbaar in allerlei vormen en designs. Geluk is genieten van je nieuwe badkamer met InBe ligbad.


Clou Kranen

Clou badmengkraan Kaldur

Badmengkraan Kaldur

Strakke lijnen en zachte hoeken typeren de Kaldur badmengkraan. Het resultaat is een bescheiden ogende kraan met een krachtige uitstraling.

Clou badmengkraan XO

Badmengkraan XO

Voor iedereen is er een XO badmengkraan. Ze zijn er in allerlei designs en vormen. Neutraal en toch prettig aanwezig.

Clou koudwaterkraan Freddo

Koudwaterkraan Freddo

Freddo kan recht zijn of gebogen, strak of sierlijk. Hij is er in geborsteld roestvrijstaal of chroom. Hangend of staand. Alles kan met Freddo.

Clou koudwaterkraan InBe

Koudwaterkraan InBe

InBe heeft een draaibare uitloop. Het design en de maatvoering zorgen ervoor dat deze InBe koudwaterkraan past bij bijna elke fontein.


Clou Badkamer meubels

Clou badkamermeubel Flush Cabinet
Clou badkamermeubel Flush Cabinet

Badkamermeubel Flush Cabinet

De Flush Cabinet is een open kastje. Een combinatie van handdoekhouder en handige opbergruimte. Uniek en toch vertrouwd.

Clou badkamermeubel Hammock

Badkamermeubel Hammock

Hammock staat voor combineren met modules. Dat geldt ook voor dit badkamermeubel. Je kunt eindeloos variëren.

Clou badkamermeubel Frame

Badkamermeubel Frame

Frame is het open alternatief in de Hammock modulaire serie. Strak en vloeiend past het tegen elke muur. Waarom anders doen als het ook mooi kan?

Clou badkamermeubel Match Me

Badkamermeubel Match Me

Match Me is misschien wel het ultieme badkamermeubel. Past altijd, want het slimme design is strak en ruimdenkend. Leverbaar in heel veel varianten.

Clou badkamermeubel Mini Match Me

Badkamermeubel Mini Match Me

Mini Match Me is eigenlijk een badkamermeubel voor in toiletruimtes. Een toiletmeubel dus. Staat prachtig in elke toiletruimte.


Clou Spiegels

Clou spiegel Look at Me rond
Clou spiegel Look at Me ovaal

Spiegel Look at Me

De Look at Me spiegels zijn rond of ovaal, in allerlei formaten, maar altijd opvallend. Look at Me met LED is rechthoekig en biedt extra licht en opbergruimte.

Clou spiegel Hold Me

Spiegel Hold Me

De Hold Me kan rond zijn, of vierkant. In het oog springend of onzichtbaar. Hij hangt altijd perfect dankzij de spiegelklemmen en kantlijsten.


Clou Badkamer accessoires

Clou Plancet Cliff

Plancet Cliff

De Cliff serie bestaat uit planchetten met natuurlijke vormen. Alsof je voor een klimmuur staat. Prachtig om te zien en handig in gebruik.

Clou WC-borstel Slim

WC-borstel Slim

De Slim wc-borstel is een combinatie van geborsteld roestvrijstaal en mat wit aluite. Dat is een composiet met een helderwitte kleur. Stijlvol en praktisch.

Clou Badkamerserie Flat

Badkamerserie Flat

De Flat badkamerserie is er in drie verschillende kleuren. Wit, zwart en chroom. Rolhouder, wc-borstel, handdoekhangers en verschillende haakjes.

Clou Sjokker Planchet

Sjokker Planchet

Voor degenen die het toilet ook gebruiken voor een paar minuten digitale afleiding is er het ‘telefoon planchet’. Een klein plankje dat uw telefoon beschermt tegen een ongeluk. Welke kies jij? Verkrijgbaar in mat wit en mat zwart gepoedercoat, chroom en geborsteld roestvrijstaal.

Clou Badkamerserie Quadria

Badkamerserie Quadria

De onderdelen van de Quadria-serie lijken zomaar uit de muur te ontspruiten. Geweldig design en stevige producten gemaakt voor intensief alledaags gebruik.

Clou Accessoires InBe

Accessoires InBe

InBe accessoires passen in elke badkamer en toiletruimte. Los of als set van toiletborstel, toiletrolhouder, reserverolhouder en kledinghaak. In chroom.

Clou staat voor exclusief

Clou staat voor design. Voor tijdloos en compact, elegant en uitdagend. We zoeken de uitersten op, strak en organisch, rechthoekig en rond, ordelijk en gracieus, klassiek maar allesbehalve traditioneel. We gaan altijd voor de beste kwaliteit, het meeste comfort en de hoogste functionaliteit.

Clou

VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid