DORNBRACHT KRANEN: ICONISCH EN TIJDLOOS DESIGN

Dornbracht maakt van elke badkamer een echt luxe badkamer met een moderne uitstraling. Kijk eens naar die prachtige design badkamerkranen en die persoonlijke doucheoplossingen. Een badkamer die alle zintuigen naar een hoger niveau brengt. Modern en ongeëvenaard design.


Dornbracht kraan

Luxe badkamerkranen

De luxe badkamerkranen van Dornbracht zijn stijlvol en bijzonder functioneel. Strakke lijnen en subtiele contouren garanderen een tijdloze aantrekkingskracht.

Ze bieden een compleet assortiment kranen in alle kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld gouden kranen en zwarte kranen, gewoon of met een hoge uitloop. Met zoveel keus wordt een kraan kopen erg populair.

Dornbracht CYO badkamerkraan
Dornbracht CYO badkraan

CYO badkamerkraan past in moderne- en klassieke badkamers

CYO is tegelijkertijd nieuw en vertrouwd. Met de cirkel als uitgangspunt is het ontwerp gedurfd, tijdloos en universeel toepasbaar. CYO laat zich combineren met alle mogelijke badkamers. Deze badkamerkraan geeft vrijheid in ontwerp en comfort.

Dornbracht CL.1 badkamerkraan
Dornbracht CL.1 wastafelkraan

CL.1 badkamerkraan heeft architectuur als inspiratie

Badkamerkraan CL.1 heeft vele toepassingsmogelijkheden en een grote diversiteit aan varianten. De vormgeving is hard en zacht, recht en gebogen, hoekig en elegant.

Speciaal voor de CL.1 werd een bijzondere waterstraal ontwikkeld. 40 zachte jets troosten de huid en verkwikken het lichaam. Heerlijk!

Dornbracht MEM badkamerkraan

MEM badkamerkraan: terug tot de essentie

Voor de badkamerkraan MEM is Dornbracht teruggegaan naar de essentie van een kraan. Mooi en vloeiend met een brede uitloop en een onzichtbaar intern beluchtingssysteem. Het oogt en voelt als een bron. Als een oeroude dorpspomp met een strelende stroom van het zuiverste water.

Dornbracht TARA in Brushed Durabrass
Dornbracht TARA kraan

TARA badkamerkraan, perfecte mix van functie, design, prestatie

De badkamerkraan TARA is een icoon van individualiteit en perfectie. De klare lijnen, subtiele vormgeving en kenmerkende kruisgrepen maken dat het een model voor de eeuwigheid is. Een model dat past in elke badkamer. Mede dankzij een veelheid aan verrassende afwerkingen.

Dornbracht META badkamerkraan

META badkamerkraan: maximaal minimalistisch

Badkamerkraan META staat voor ultiem hedendaags minimalisme in combinatie met prachtige duurzaamheid. Ideaal om je als individu mee te onderscheiden.

Deze kraan is er in drie greep varianten. De overeenkomst is dat de klassieke hendel is teruggebracht tot de ultieme basisvorm. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en afwerkingen.

Dornbracht VAIA badkamerkraan

VAIA badkamerkraan slaat een brug tussen traditie en moderniteit

Badkamerkraan VAIA lijkt op het eerste gezicht klassiek. Maar kijk iets verder, naar het ranke lijnenspel en de open tekening, en het nu openbaart zich. Een heerlijke balans. De handgrepen zijn er in kruisvorm of als hefboom.

Taps toelopende rozetten creëren een vloeiende overgang naar de wastafel. VAIA brengt harmonie in de badkamer.

Dornbracht VAIA Dark Platinum
Dornbracht kraan VAIA Dark Platinum

Douchekranen van Dornbracht: luxe op het hoogste niveau

Douchekranen, badkranen van Dornbracht zijn met niets te vergelijken. Ze hebben een totaal unieke uitstraling. Zo lijken ze meer op persoonlijke gezondheids- en wellnesssystemen, dan op eenvoudig neervallend water.

Verkrijgbaar met allerlei functies en in verschillende prijsklassen. Dit is luxe op het hoogste niveau.

Dornbracht douchekraan

Moderne douches, elegant en comfortabel

Dornbracht moderne douches zijn elegant en comfortabel. Een mix van tijdloos design en geperfectioneerde functionaliteit. Deze moderne douches staan voor fijnzinnig, ultiem badkamerdesign.

Een geweldige ervaring die reinigt en verkwikt. Verkrijgbaar in alle mogelijke afwerkingen en maatwerkoplossingen. Zoals bijvoorbeeld een thermostatische douchekraan. Er is altijd een perfecte douche voor u!

Dornbracht regendouche TARA
Dornbracht regendouche

Regendouches: een heerlijke regenbui binnen

Een regendouche van Dornbracht is als een overweldigende, natuurlijke regenbui. Mogelijk gemaakt dankzij unieke technologie. Deze regendouches zijn er in een groot aantal verschillende vormen en maten. Stuk voor stuk passen ze in uw badkamer.

Geniet van een eenvoudige regenbui of van een complete wellnessbehandeling en voel je de hele dag fantastisch.

Dornbracht AQUAMOON

Experience douches: een totaal nieuwe manier van douchen

Experience douches van Dornbracht zijn een totaal nieuwe manier van douchen. Zij noemen het een ‘multisensorische douchebelevenis’. Zo is AQUAMOON een mix van water, licht en energie. Revitaliserend tot in de diepste poriën.

Dornbracht Vertical Shower
Dornbracht Horizontal Shower

De Vertical Shower is een combinatie van allerlei straalsoorten en douchepunten. En bij de Horizontal Shower doucht u liggend en krijgt u tegelijkertijd een watermassage. Zes douche-units zorgen ervoor dat stress en vermoeidheid verdwijnen.

Dornbracht Sensory Sky

Dornbracht voor in de keuken

De keuken is steeds meer het centrum van een woning geworden. Het aantal functies is gegroeid. Dornbracht komt met oplossingen voor de diverse keukenbehoeften.

Bijvoorbeeld kranen en spoelbakken. Stuk voor stuk zijn het topmodellen op het gebied van functie, design en techniek.

Keukenkranen zijn essentieel

In elke keuken is een kraan essentieel. Om eten te bereiden, je handen te wassen of water te drinken. Dornbracht heeft een groot aanbod hoogwaardige keukenkranen.

Dornbracht keukenkraan SYNC

SYNC keukenkraan met uittrekbare uitloop

De Dornbracht SYNC keukenkraan is een eengreeps mengkraan die beschikt over een uittrekbare uitloop met sproeifunctie. Die uitloop vergroot de werkcirkel. SYNC is schitterend om te zien en superhandig in het gebruik.

Dornbracht LOT keukenkraan

LOT keukenkraan, een minimalistische sculptuur

Het bijzonder aan de LOT keukenkraan is het ontwerp. Het oogt als een elegant en statig beeld met minimale lijnen. Erg mooi in moderne designkeukens.

Functie en schoonheid zijn vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld in combinatie met de BAR TAP. Zo ontstaat een superieure manier om van een verkwikkend glas gefilterd water te genieten.

Dornbracht TARA ULTRA keukenkraan

TARA ULTRA keukenkraan is een moderne TARA CLASSIC

Keukenkraan TARA ULTRA is de moderne uitvoering van de TARA CLASSIC kraan. Het is een exclusief ontwerp voor de keuken. De oorspronkelijk uitloop kreeg een nieuw design.

Die nieuwe, hoge en ranke uitloop is ideaal als je werkt met grote potten en pannen. De hendel heeft een bijzonder ergonomische positie.

Dornbracht TARA CLASSIC keukenkraan met TARA CLASSIC water dispenser

TARA CLASSIC keukenkraan, tijdloos, voor iedere keuken

Keukenkraan TARA CLASSIC met zijn heldere vormen en bijzonder karakter is puur minimalisme. Gemaakt van topmaterialen door vaklieden. TARA CLASSIC verandert elke keuken in een topkeuken.

Dornbracht TARA

TARA keukenkraan heeft strakke lijnen en een tijdloze elegantie

Opvallend aan keukenkraan TARA is de strakke uitvoering met heldere lijnen, briljante afwerking en heerlijke symmetrie. Het is een modern icoon gemaakt voor een lichte, sprankelende designkeuken.

Dornbracht META 02 keukenkraan

META 02 keukenkraan koppelt design aan functionaliteit

De minimalistische keukenkraan META 02 is een perfect huwelijk tussen precisie en maximaal gebruikersgemak. Alles wat niet nodig is, is weggelaten. Hierdoor schittert de kraan in zijn meest gestroomlijnde vorm. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.


Dornbracht spoelbakken voor elke keuken

De moderne keukenspoelbakken van Dornbracht hebben als kenmerk nauwkeurige contouren en een unieke afwerking. Ze passen in elke keuken.

Dornbracht spoelbak van geborsteld roestvrijstaal

Spoelbak van geborsteld roestvrijstaal

Aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De spoelbakken van geborsteld roestvrijstaal ogen als strak topdesign. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en net als andere modellen ook als duobak.

Dornbracht spoelbak van geëmailleerd staal

Spoelbak van geëmailleerd staal

Wat een plaatje deze spoelbak van geëmailleerd staal. Diepe kleuren, perfecte proportionering, strakke lijnen en een tijdloos ontwerp. Deze spoelbak heeft het allemaal.

Dornbracht spoelbak van gepolijst roestvrijstaal

Spoelbak van gepolijst roestvrijstaal

Deze spoelbak van gepolijst roestvrijstaal heeft universele eigenschappen. Hierdoor past hij naadloos in elk keukeninterieur. Net als de andere spoelbakken verkrijgbaar met een brede range aan ontwerpmogelijkheden.


Dornbracht spa

Dornbracht Spa: water wellness voor thuis

Dornbracht gelooft in het therapeutisch gebruik van water. In samenwerking met onderzoekers ontwikkelde het wellness toepassingen met water, voor thuis. Genieten in je eigen badkamer, terwijl lichaam en geest een boost krijgen.

Dornbracht LifeSpa Kneipp watertherapie

Kneipp watertherapie: voor welzijn en evenwicht

De in Duitsland ontwikkelde Kneipp watertherapie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Het heeft invloed op lichaam, geest en ziel. Volgens de bedenkers versterken Kneipp behandelingen de natuurlijke afweer en hart- en bloedvaten. Verder heeft het een positieve invloed op de stofwisseling, de huid en het zenuwstelsel.

Dornbracht watertherapie

Watertherapie als natuurlijke behandeling van aandoeningen

Hydrotherapie, aquatherapie of watertherapie is een natuurlijke behandeling voor verschillende aandoeningen. Volgens Dornbracht is het een geweldige manier om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Het zou zorgen voor balans, welzijn en verhoogde levenskracht.

Dornbracht Bliss therapie

Bliss therapie is er om geluk te ervaren

Het zijn drukke, stressvolle tijden. Iedereen is op zoek naar plekken om rust en zelfs geluk te ervaren. De inhome Bliss wellness spa van Dornbracht is zo’n plek.

Het is een oase van rust en veiligheid voor een diep gevoel van vrede en geluk. Gewoon in jouw badkamer in je eigen huis.

Dornbracht geeft luxe badkamers een nieuwe definitie

Dornbracht

VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid