EEN BADKAMER DIE SCHITTERT DOOR SUBTIELE VERFIJNING

Badkamer met glazen wastafelbladen

Betreed deze badkamer, een wereld van spiegels, glas, marmer en water, en het is alsof je in een sprookje terecht komt. Een sprookje waarin de meubels en de glazen wastafelbladen van Antonio Lupi zijn. Dit Italiaanse topmerk weet elke keer weer te verbazen met schitterende series badkamerproducten.

Design van de allerhoogste klasse dat tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers, architecten en kunstenaars. De strakke lampen van het Duitse merk Decor Walther passen er perfect bij. Wat een subtiele verfijning.

Bellissimo

Het sprookje gaat verder in de vloer en op de wanden met Calacatta keramiektegels van 120x120 centimeter. Deze combineren de oogverblindende schoonheid van Italiaans wit marmer met de vele voordelen van keramiek. De wanden van de transparante inloopdouche en het heerlijke, royale ligbad zijn van fraai geaderd donker marmer.

Als kers op deze sprookjestaart noemen we nog de kranen van Fantini, de Italiaanse designtopper uit Piedmonte, gespecialiseerd in alle soorten producten die met water te maken hebben. Bellissimo!

Royale ligbad van fraai geaderd donker marmer
Calacatta keramiektegels

Details


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid