EGGERSMANN KEUKENS ZIJN EINDELOOS TE COMBINEREN

Eggersmann is een beroemd producent van innovatieve topkeukens. Al 100 jaar koppelt het Duitse bedrijf technische perfectie aan tijdloze elegantie.

Jaarlijks maken ze zo'n 6.000 keukens. Die worden geëxporteerd naar 38 landen wereldwijd. In Nederland zijn deze bijzondere keukens onder meer te vinden bij Eggersmann Premium Partner Van Boven in Den Dungen.


Eggersmann keuken Good stripes

De moderne keukens van Eggersmann

Steeds vaker zien mensen de keuken als de nieuwe woonkamer. Eggersmann speelt daaropin door alles te bieden wat de moderne consument wil. Zo ontwikkelde het bedrijf naast de klassieke lijn, drie onderscheidende series van moderne keukensystemen.

Eggersmann Lausanne met bargedeelte
Eggersmann Lausanne met rvs fronten
Eggersmann Lausanne detail rvs silverTouch

Eggersmann Bianco Nuvola

UNIQUE, E3.0 en WORK’S hebben elk hun eigen bijzondere karakter. De keuze aan materialen, ontwerpen en vormen is enorm. Alle keukenonderdelen zijn ook zeer flexibel met elkaar te combineren.

Hierdoor kan Eggersmann een haast eindeloze reeks keukenvarianten aanbieden. Ze passen perfect bij de individuele wensen van onze klanten. Ook bij de eisen van een onverbeterlijke perfectionist. Super veelzijdig dus.

Eggersmann recess-frame

Maar elke individuele keuken laat de eigen stijl zien. De eigen Eggersmann stijl. Dat zie je aan de moderne, minimalistische uitstraling. Aan het tijdloze karakter en aan de kwaliteit van materialen en apparatuur.

Eggersmann Unique geborsteld messing
Eggersmann Unique brushed brass

Eggersmann Unique Carbono

Unique is uniek

Opvallend aan de moderne Unique lijn is dat alles is gemaakt van hetzelfde materiaal. Dat geldt voor alle fronten, de zijkanten, handgrepen en de werkplekken.

Eggersmann planksysteem van 15square

Denk bijvoorbeeld aan Corian©, graniet of andere steensoorten. De materialen hebben namen als Arabescato, Taj Mahal, Bianco Nuvelo, Carbono, Vulcano Black en meer. Het resultaat is altijd een exclusieve, tijdloze designkeuken.

Eggersmann Unique Carbono kookeiland
Het kookoppervlak is wat lager zodat het werkblad wordt beschermd tegen vetspatten

E3.0 Maatwerk binnen een systeem

Iedereen weet dat Eggersmann niet doet aan serieproductie. Elke keuken is uniek en waardevol in zijn eigenheid. En graag met een prachtige uitstraling. Klanten hebben de keuze uit een grote diversiteit aan ontwerpen en oplossingen.

Eggersmann witte keuken met rvs
Eggersmann klassiek witte laminaatkeuken

Wat te denken van zuiverwit laminaat of geslepen roestvrijstaal. Of denk aan combinaties van aluminium met kwartsiet, of beton met oud hout. In feite is alles mogelijk.

Het is maatwerk binnen een systeem. Eggersmann noemt deze moderne lijn E3.0. Het houdt in dat er voor elke klantvraag een tijdloos antwoord is, gemaakt van de allerbeste materialen.

Eggersmann beton gecombineerd met oud hout

Eggersmann E3.o Works hoge kasten kasjmier fluweelzachte lak en glasweefsel brons

WORK’s: schoonheid, design en een professionele keuken

WORK’s van Eggersmann combineert een professionele keuken met schoonheid en design. Alles perfect geordend, alles bij de hand.

De keuken als een goed geoliede, gestroomlijnde werkplaats. Perfect voor gebruikers die willen koken als een chef-kok. En die tegelijkertijd veel waarde hechten aan grandioos design en schoonheid.

Eggersmann E3.o Works fronten gerookt lariks
Het fineer van de beide kookeilanden is gebookmatcht
Eggersmann werkbladen kwartsiet Macaubas Giotto

Met allerlei modules die je eindeloos kunt combineren. Denk aan keukeneilanden, draaikasten, verbindingssystemen om keukenspullen aan op te hangen en meer.

Eggersmann Motion de werkbladen kunnen worden verschoven
Eggersmann Motion beweeglijk en flexibel

Eggersmann Unique Nero

Eggersmann keukens op maat gemaakt

De keukens van Eggersmann zijn altijd bijzonder. Ze bestaan uit natuurlijke materialen, gebruiken geraffineerde technieken en hebben een excellent afwerkingsniveau. Het tijdloze design is een constante bij alle modellen.

Een Eggersmann keuken wordt altijd op maat gemaakt. Dat ondervindt u bij een bezoek aan onze showroom. Het ervaren ontwerpteam van Eggersmann Premium Partner Van Boven denkt met u mee.

Vervolgens ontwerpen we graag samen met u uw droomkeuken. Een keuken die helemaal past bij uw persoonlijke wensen, uw smaak en uw woning.

Eggersmann

VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid