Eggersmann

Eggersmann: technische perfectie, tijdloze elegantie

Eggersmann produceert circa 6.000 keukens per jaar en exporteert die wereldwijd naar 38 landen. Het was meester-timmerman Wilhelm Eggersmann die in 1908 de basis legde voor het Duitse bedrijf, producent van innovatieve topkeukens. In 1967 was Nederland het eerste exportland. Van Boven en Eggersmann hebben ook een lange relatie. Dat is niet vreemd want de Eggersmann filosofie dat elke keuken zo persoonlijk moet zijn als de vingerafdruk van de eigenaar, sluit helemaal aan bij ons motto: ruim 50 jaar liefde voor de allerbeste kwaliteit.


Eggersmann keukens Van Boven 1
Eggersmann keukens Van Boven 2

Keukenprogramma van Eggersmann

Het keukenprogramma omvat naast een serie klassieke keukens met warme kleuren, natuurlijke materialen, geraffineerde technieken en een excellent afwerkingsniveau, ook een serie moderne keukens die opvallen door duidelijke lijnen en hoogwaardige materialen. Mede dankzij een geavanceerd greeploos systeem is het tijdloze design een constante bij alle modellen uit deze serie.

In de lijn moderne keukens heeft het in 2005 ontwikkelde concept Unique een volstrekt eigen plek. Het is minimalisme op zijn mooist. Alle fronten, zijkanten, greepelementen en werkoppervlaktes zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, zoals bijvoorbeeld Corian©, graniet of andere steensoorten. Het resultaat is een exclusieve, tijdloze designkeuken.

Eggersmann keukens Van Boven 3

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor Eggersmann

De belangrijkste kenmerken van Eggersmann keukens zijn technische perfectie en tijdloze elegantie. Het bedrijf is continu bezig de fabricagetechnieken te verbeteren met behoud van de ambachtelijke tradities. Voor elke keuken geldt dat alleen onderdelen van de allerbeste kwaliteit worden gebruikt en dat voor elke keukentoepassing een state-of-art oplossing wordt gezocht. Slechts het predicaat uitmuntend is goed genoeg. Dat blijkt onder meer ook uit het feit dat alleen duurzaam hout gebruikt dat is gecontroleerd door de Forest Stewardship Council (FSC).

Eggersmann keukens op maat gemaakt

De keukens van Eggersmann worden altijd op maat gemaakt. Dus als u onze showroom bezoekt, kan het ervaren ontwerpteam van Van Boven met u meedenken en samen met u díe keuken ontwerpen die helemaal past bij uw persoonlijke wensen, uw smaak en uw woonomstandigheden.

Ontwerp samen met Van Boven uw persoonlijke Eggersmann keuken