LANDELIJKE KEUKEN

Natuurlijke, robuuste materialen als eiken, natuursteen en traditioneel staal geven de landelijke keukens een huiselijke uitstraling. Lekker ruim opgezet is deze keuken bij uitstek een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. Bij een landelijke keuken denkt u wellicht als eerste aan een grote meubelschouw, een zwaar fornuis, glasdeuren met roeden en een mokkenrek.

Toch kan een landelijke keuken ook heel modern ogen. Als u kiest voor greeploze kasten, hoogglans elementen en een strakke afwerking, reduceert u de nostalgische uitstraling, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke warmte.


Landelijke keuken

Massief hout

Hout biedt legio mogelijkheden als u kiest voor een landelijke, robuuste keuken. Dankzij de vele bijzondere bewerkingen is er steeds meer mogelijk. Zelfs een praktisch, massief houten werkblad is een goede optie. Een combinatie van hout met rvs, natuursteen of keramiek versterkt de robuuste uitstraling.

Moderne keukenapparatuur

Uiteraard is er in de landelijke keuken alle ruimte voor het technisch vernuft van nu. Denk aan een groot, traditioneel gasfornuis, waarmee u met gemak de hele familie bedient. Maar ook moderne apparatuur, zoals een stoomoven, combi oven, of gas-op-glaskookplaat past uitstekend.


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid