LUXE KLASSIEKE KEUKEN MET MARMEREN SPOELBAKKEN

Eggersmann keuken new classic special

Waar moet je kijken in deze luxe klassieke keuken met marmeren spoelbakken? Er is zo veel te zien. Neem de Eggersmann keuken, uit de serie New Classic Special. Warme kleuren, geraffineerde techniek, natuurlijke materialen en excellente afwerking. Klassiek ontmoet tijdloos design.

Of kijk eens naar het keukenblad, de spoelbakken en de kookplaat die uitgevoerd zijn in Arabescato marmer. Gewonnen in de Italiaanse Apennijnen, toegepast in deze fantastische klassieke keuken. De branders van Pitt Cooking zijn geïntegreerd in de kookplaat. Onderscheidend, ruimtelijk en makkelijk te onderhouden.

Onderscheidende klasse

De fronten van gepatineerd, geslepen brons geven het geheel een robuuste uitstraling. Met Miele Mastercool heeft dit Duitse topmerk nog eens extra zijn best heeft gedaan als het gaat om design, innovaties en comfort. Het bewijs daarvoor in deze keuken zijn de koelkast en vriezer met ijsblokjesmachine.

De onderscheidende klasse van Miele Pureline is terug te vinden in de combi-stoomoven en de magnetronoven. Allebei uitgevoerd in obsidiaan zwart. Tot slot is de zwart stalen afzuigunit een stukje maatwerk uit onze eigen werkplaats.

Keukenblad spoelbakken arabescato marmer

Details


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

┬ę Copyright Van Boven | Privacybeleid