Miele

Miele: Immer besser, altijd steeds betere producten maken

‘Immer besser’, altijd steeds betere producten maken, is al sinds de oprichting van Miele in 1899 de slogan van het bedrijf. Al vanaf het begin maakt deze Duitse onderneming verschillende keukenmachines voor consumenten en bedrijven. De twintigste eeuw was nog niet zo oud toen Miele haar producten ook in Nederland ging verkopen. Het was meteen een succes, want de Nederlandse klanten herkenden de hoge kwaliteit van de producten.


Miele afzuigkappen Van Boven keukens
Miele koffiemachine Van Boven keukens

Meer dan 100 jaar topkwaliteit van Miele

Miele is opgericht door ingenieur Carl Miele en zakenman Reinhard Zinkann. Ze begonnen in een oude zaagmolen met het maken van boterkarnen. Snel daarna gingen ze ook wasmachines fabriceren en zelfs auto’s, handkarren en (motor)fietsen. Immer besser klopte ook, want de wasmachines werden steeds beter en ingenieuzer. Het bedrijf ging ook stofzuigers maken en een hele stroom keukenapparaten volgde. Alle producten zijn van dezelfde topkwaliteit als klanten al meer dan honderd jaar van Miele gewend zijn.

Miele Van Boven keukens

Elke keer weer

Inmiddels maakt Miele voor de keuken onder meer vaatwassers, stoomovens, magnetronovens, afzuigkappen, koel-, vries- en klimaatkasten, koffiemachines, kookplaten en nog veel meer. Al deze topproducten kunt u vinden bij Van Boven. Belangrijkste kenmerken zijn het bedieningsgemak, de duurzaamheid, de mooie ontwerpen en niet te vergeten de bijzondere extra’s. En hoe ze het voor elkaar krijgen, is het geheim van Miele, maar elke keer lukt het ze weer om steeds betere producten te maken.

Ervaar de kwaliteit zelf

‘Eens een Miele, altijd een Miele’, is ook een bekende slogan van het bedrijf. Dat is ook logisch, want als je eenmaal vaat hebt gewassen met hun vaatwasser, als je eten hebt bereid in hun ovens of als je koffie hebt gedronken met een koffiemachine van Miele dan heb je topkwaliteit ervaren en wil je nooit meer iets anders.

Miele, ervaar zelf die beroemde topkwaliteit bij Van Boven