MIELE EN DE NIEUWE GENERATIE 7000

Voor mensen die houden van pure luxe, van baanbrekende technologie, innovatieve gadgets en tijdloze elegantie produceert Miele de Generatie 7000-serie. Deze productreeks is het bewijs dat perfectie mogelijk is. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met intelligente bediening en een geweldig design. Natuurlijk verkrijgbaar bij Miele Premium Dealer Van Boven.


Miele Combi-stoomoven DGC 7840 Grafietgrijs

Miele combi-stoomoven

De combi-stoomoven is een prachtig voorbeeld van de veelzijdigheid van de Generatie 7000-serie. Bakken, grillen, stomen, koken en meer. Eventueel alles tegelijkertijd dankzij verschillende programma’s.

Of gecombineerd, want elk gerecht en soms zelfs elk ingrediënt vraagt om zijn eigen bereidingswijze. Pas dan is het perfect. De oven is snel, eenvoudig te bedienen en maakt de heerlijkste gerechten.

Ook heeft het een moto-react functie waardoor de ovenverlichting automatisch aangaat als je in de buurt komt. Ideaal. Verder een draadloze bratometer, die ervoor zorgt dat gerechten altijd de juiste kerntemperatuur hebben.

De foodview is een geïntegreerde camera die desgewenst opnames van je ovengerecht naar je telefoon of tablet stuurt, zodat je het goed in de gaten kunt houden. Is het eten dan nog wel lekker? Jazeker, dankzij de tastecontrol komt te gaar of te rauw voedsel niet meer voor. Alles is perfect.

Miele oven H7260BP met Miele inductiekookplaat KM7678FL en afzuigkap DA2390

Miele inductiekookplaat KM 7678 FL

Inductiekookplaat met panherkenning

De inductiekookplaat uit de meest recente topserie van Miele is ook bijzonder. Met z’n slimme panherkenning weet het apparaat precies welke pan wanneer verschuift. Want dankzij de fullsurface-inductie kun je de pannen vrij over de kookplaat schuiven.

Het slimme en innovatieve oppervlaktedesign zorgt ervoor dat dit geruisloos gebeurt. Het systeem past na het verschuiven de temperatuur automatisch aan.

Miele inductiekookplaat met werkbladafzuiging KMDA 7476 FL

De ingebouwde afzuigkap volgt als vanzelf het kookproces. Bij elke stap past het de sterkte van de afzuiging aan. Daar hoef je zelf niks voor te doen. CONN@CTIVITY noemt Miele dat.

Miele volledig integreerbare vaatwasser G 5273SCVI Active Plus E

Er valt nog veel meer te vertellen over de nieuwe Miele serie. Over verbluffende vaatwassers, professionele koffiesystemen, koelen en vriezen en nog veel meer. Maak een afspraak met Miele Premium Partner Van Boven en overtuig jezelf.

Miele CupSensor

Miele: Immer besser!

‘Immer besser’. Altijd steeds betere producten maken. Het is al sinds de oprichting in 1899 het motto van Miele. Al vanaf het begin maakt deze Duitse onderneming verschillende huishoudelijke apparaten voor consumenten en bedrijven.

De twintigste eeuw was nog niet zo oud toen Miele haar producten ook in Nederland ging verkopen. Het was een succes, want de Nederlandse klanten herkenden meteen de hoge kwaliteit van de producten.

Meer dan 100 jaar topkwaliteit

Miele is opgericht door ingenieur Carl Miele en zakenman Reinhard Zinkann. Ze begonnen in een oude zaagmolen met het maken van machines om boter te karnen. Snel daarna gingen ze Miele wasmachines fabriceren. Later zelfs ook auto’s, handkarren en (motor)fietsen.

Immer besser bleef kloppen, want de wasmachines werden steeds beter en ingenieuzer. Het bedrijf ging ook stofzuigers maken. Dat doen ze nog steeds.

Zie onder meer het succes van de Miele Triflex. Een draadloze accu stofzuiger.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn vanzelfsprekend

Daarna volgde een hele stroom keukenapparaten. Alle producten zijn van dezelfde topkwaliteit als klanten al meer dan honderd jaar van Miele gewend zijn. De lange levensduur is haast vanzelfsprekend. Kwaliteit en duurzaamheid zijn al meer dan 120 jaar de onderscheidende kenmerken van elk Miele apparaat.

Overigens zitten de families Miele en Zinkann nog steeds in het dagelijkse bestuur van dit Duitse bedrijf. Kwaliteit blijft hoog in het vaandel staan.

Alle huishoudelijke apparatuur die het bedrijf produceert, behoort tot de top van de markt. Net als de onderneming zelf. Miele staat hoog op een lijst van meest succesvolle Duitse familiebedrijven aller tijden.

Miele matcht altijd

De mensen van Miele kiezen steeds weer voor een strak design, intuïtieve bediening en tijdloze schoonheid. Het zoekproces naar bijzondere nieuwe innovaties en technieken op het gebied van design en apparatuur gaat altijd door.

Het is dan ook niet makkelijk om op een andere plek eenzelfde serie op elkaar afgestemde designs en kleuren te vinden.


Miele Designlinie Vitroline Obsidian Black

Perfecte toepassingen voor elk interieur

Je kunt rustig stellen dat Miele perfecte toepassingen heeft voor elk interieur. Het is een kwestie van combineren. VitroLine bijvoorbeeld wordt gekenmerkt door een geweldige kwaliteit glas. Het is het toppunt van elegantie. Inclusief een spiegelende wisselwerking tussen licht en schaduw.

Miele Vitroline Obsidian Black keuken
Miele Panoramic-design Vitroline Obsidian Black

ArtLine staat voor een meer ingetogen benadering. We zien rechte lijnen, greeploze deuren en lades. Het draait om harmonie en stabiliteit in de keuken.

Ook PureLine gaat uit van de eenvoud. Het is tijdloos design met roestvrijstalen, horizontale elementen en in het oog springende handgrepen. Het glas is prachtig en zorgt voor rust en balans in de keuken.


Miele Panoramic-design horizontale opstelling van apparaten

De Miele keukenopstellingen zijn evenwichtig en flexibel

Het is aan het ontwerp van de apparaten te danken dat er altijd een harmonieus schouwspel ontstaat als je allerlei apparatuur naar eigen inzicht met elkaar combineert.

Als voorbeelden geeft Miele onder meer het Panoramic-design, met een horizontale opstelling van apparaten. Het Tower-design met de apparatuur op elkaar of alles gecentreerd in het CubiQ-design.

Miele Cubiq-Design, Graphit Grey

Natuurlijk bepaal je helemaal zelf hoe je je keuken indeelt. Volgens het T-design bijvoorbeeld. Super flexibel en op een logische manier passend in jouw keuken.

Miele T-shape Obsidian Black

Ervaar de kwaliteit zelf

‘Eens een Miele, altijd een Miele’, is ook een bekende slogan van het bedrijf. Dat is logisch. Want als je topkwaliteit hebt ervaren, wil je nooit meer iets anders. Heb je bijvoorbeeld eenmaal een vaatwasser van Miele gebruikt. Heb je één keer eten bereid in zo’n top oven of koffiegezet met zo'n prachtige koffiemachine. Dan ben je verkocht. Ervaar het zelf bij Miele Premium Dealer Van Boven.

Miele

VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid