NOT ONLY WHITE: NEDERLANDS DESIGN LABEL VAN MARIKE ANDEWEG

Marike Andeweg richtte in 2010 het Nederlandse design label Not Only White op. NOW, zoals het vaak kortweg wordt genoemd, streeft ernaar onderscheidende en flexibele producten voor badkamers te maken, voor zowel de consumenten- als de projectmarkt. Alle collecties zijn ontworpen en geselecteerd door Marike zelf. Haar ontwerpen zijn onder meer te zien bij veel mensen thuis, maar ook op Schiphol, in de Amsterdam Arena en in het Antwerpse Hotel O. Not Only White maakt Nederlandse topproducten die goed passen bij Van Boven.


NotOnlyWhite Loop bath tray
NotOnlyWhite Kuub Light

Een onderdeel van de beleving, Not Only White

‘Een onderdeel zijn van de beleving’, dat wil Marike graag bereiken met Not Only White. Haar visie op design vindt zijn basis in zuiverheid en bruikbaarheid. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te maken. Ze zegt: ‘Ik zoek naar de grenzen tussen esthetiek, functionaliteit en materiaaleigenschappen.’ Haar collecties voor NOW zijn daar een mooi voorbeeld van. Ze weerspiegelen haar ervaringen en persoonlijke creatieve groei.

NotOnlyWhite frame blend

Echte eyecatchers

De producten van Not Only White zijn esthetisch gezien echte eyecatchers, tegelijkertijd integreren ze moeiteloos in hun omgeving. De zorgvuldige samengestelde collecties standaardmodellen van NOW zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van Marike als sanitair ontwerpster en op feedback van klanten. De achterliggende gedachte is om te voorzien in makkelijke en slimme oplossingen gebaseerd op de meest voorkomende maten voor één- of tweepersoons wastafels.

NOW maatwerkoplossingen

Maar Not Only White heeft ook aandacht voor de verschillende behoeftes die ontstaan als gevolg van de beschikbare ruimte en toepassing. Zo heeft NOW voor projecten met een beperkte ruimte, afwijkende dieptes voor de wastafels, omdat die vaak de beperkende factor zijn. Er zijn wastafels met een diepte van slechts 35cm, met een normale diepte van 40cm of met een royale diepte van 45cm. Tegelijkertijd biedt NOW maatwerkoplossingen voor projecten van elke grootte en naar elke behoefte.

Not Only White: Oplossingen voor elke badkamerbehoefte


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid