PORCELANOSA MAAKT TEGELS EN HEEL VEEL MEER

Het Spaanse bedrijf PORCELANOSA Grupo is vandaag de dag een begrip op de Spaanse en de internationale markt. De reputatie van de groep is gebaseerd op pijlers als innovatie en kwaliteit. De acht bedrijven van de holding maken een uitgebreid productenpakket, variërend van een volledige uitrusting voor keuken of badkamer tot geavanceerde bouwoplossingen voor de hedendaagse architectuur. Natuurlijk maken ze ook tegels, want daar is het ooit mee begonnen.


Porcelanosa Cubica silver Glaciar Brazil
Porcelanosa Mos Fusion Hexagon Steel Mix H

Marktleider PORCELANOSA

PORCELANOSA, sinds 2001 onder leiding van algemeen directeur Silvestre Segarra Segarra, is de marktleider in de sector van keramische vloer- en wandtegels. Het heeft meer dan 800 werknemers in dienst en verkoopt haar producten wereldwijd. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van één maal gebakken, aardewerk en porseleinen vloer- en wandtegels, in een ruime verscheidenheid aan formaten en met vele afwerkingen. High tech, innovatief ontwerp en van hoog kwaliteit zijn de kenmerkende aspecten van de producten.

Porcelanosa Calacata Gold

Gamadecor

Porcelanosa is dus nadrukkelijk aanwezig op de tegelmarkt, maar onder de naam Gamadecor maakt het bedrijf zoveel meer: keukens, badkamers, kasten en dressoirs, wastafels, spiegels, verlichting, meubels, accessoires en alle soorten aanvullingen voor badkamervoorzieningen en keukens. De collecties gaan van klassiek tot de meest moderne ontwerpen met natuurlijke afwerkingen.

Wereldwijd

PORCELANOSA Grupo is op dit moment een van de meest prestigieuze Spaanse bedrijven ter wereld, volgens een onderzoek gepubliceerd door Pricewaterhouse Coopers en de Financial Times. Het is actief in bijna 100 landen over de hele wereld en het heeft grote showrooms in steden als Milaan, Parijs, London en New York. Maar je hoeft niet zover te reizen, de producten zijn ook in Den Dungen te bewonderen. Bezoek onze showroom en bekijk de vele mogelijkheden.

PORCELANOSA combineert high tech, innovatief en klassiek


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid