THG NEDERLAND: IMPORTEUR VAN HOOGWAARDIGE THG PARIS PRODUCTEN

De officiële rechtstreekse vertegenwoordiging van THG Paris in ons land is THG Nederland. THG Paris staat al meer dan zestig jaar voor innovatieve kranen, accessoires voor badkamers en keukens, baden, douchebakken en wastafels. De namen van de oprichters Tetard, Haudiquez en Grisoni zijn onlosmakelijk met het merk verbonden. THG Nederland, de Nederlandse importeur van al deze hoogwaardige producten, werkt nauw samen met luxe sanitairwinkels, architecten en andere professionals, waaronder ook Van Boven.


THG Nederland Monte Carlo Van Boven Badkamers
THG Nederland Daum Collection Van Boven Badkamers

Bereikbaar design van THG Nederland

De producten van THG Paris worden over hele wereld verkocht en zijn onder meer te vinden in villa’s, hotelsuites en luxe jachten. Maar ook voor de wat minder vermogende klanten is THG zeker een haalbare optie. De missie van THG Paris is design voor iedereen bereikbaar te maken en daar wordt optimaal invulling aan gegeven. ‘Een veelzijdiger producent dan THG Paris ben ik nog niet tegengekomen’, zegt Ed Arnst, directeur van THG Nederland.

THG Collection Van Boven Badkamers

Gerenommeerde ontwerpers

Hij vervolgt: ‘Door de samenwerking met gerenommeerde ontwerpers biedt het zoveel keuze in topkwaliteit, dat het in elke denkbare stijl en afwerking kranen en accessoires kan leveren. Bij bijzondere wensen en projecten komen de producten steeds weer fantastisch tot hun recht.’ Onder de beroemde ontwerpers waar Arnst het over heeft vallen onder meer Jean-Claude Delephine, Jamie Drake, Alberto Pinto, Pierre Yves Rochon en Chantal Thomass. Ze ontwierpen allemaal eigen smaakvolle productlijnen voor THG. Producten die voor iedereen beschikbaar zijn.

Breed assortiment

In meer dan zestig jaar ontwikkelde THG een zeer breed assortiment aan stijlen en ontwerpen: van barok tot klassiek en van nostalgisch tot prestigieus en modern. Designkranen en -accessoires gemaakt van metaal, soms met sierlijke knoppen van kristal of porselein, geproduceerd in samenwerking met onder meer Lalique, Daum, Bernardaud en Christofle, kenmerken het Franse kwaliteitsmerk. Niet alleen het assortiment is zeer breed, ook de keuze aan finishing mogelijkheden en combinaties is enorm. Zelfs maatwerk is bespreekbaar.

De mooiste keuze in kranen, sanitair en accessoires


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid