WOLF, LEVERANCIER VAN STOERE KEUKENAPPARATEN UIT HET TOPSEGMENT

In 2000 kocht Sub-Zero WolfSub-Zero Wolf Appliance Inc., een bekende Amerikaanse fabrikant van fornuizen en andere keukenapparatuur. Beide merken zijn de ideale ‘soulmates’, want ze vullen elkaar perfect aan en samen leveren ze alle mogelijke keukenapparatuur die iemand zich maar kan wensen. De combinatie Sub-Zero Wolf is een absolute must voor liefhebbers van stoere keukenapparatuur uit het topsegment. In Nederland uiteraard ook verkrijgbaar bij Van Boven.


Subzero Wolf design keukenapparatuur
Subzero Wolf design keukenapparatuur Van Boven

Vorder de keuken terug, Wolf pleit voor zelf koken

‘Vorder de keuken terug’, zo luidt de naam van de campagne die Wolf Appliance Inc. onlangs in de Verenigde Staten is gestart. Wolf is er al sinds haar bijna negentig jarig bestaan voorstander van dat mensen zoveel mogelijk thuis voor elkaar maaltijden koken en samen van het eten genieten. Het doel is ook altijd geweest om het thuis koken eenvoudiger te maken en daar legt het bedrijf nu nog meer de nadruk op. Samen met de apparatuur van Wolf moet het zeker lukken.

Sub-Zero Wolf keukenapparatuur

Meer thuis koken

In 1900 werden bijna alle maaltijden in de VS thuis genuttigd. Ruim honderd jaar later is dat nog maar vijftig procent en dat getal blijft dalen. Amerikanen besteden steeds minder geld in de supermarkt voor het bereiden van vers voedsel en de mensen die nog zelf koken, doen dat in steeds minder tijd. Verontrustende ontwikkelingen volgens Wolf. En hoewel het in Nederland nog niet zo snel gaat, wordt er ook hier veel minder thuis gekookt.

Stappenplan

Voor haar ‘Vorder de keuken terug’ campagne heeft Wolf een eenvoudig stappenplan ontwikkeld dat er voor moet zorgen dat gezinnen weer samen gaan eten. Stap 1: plan de dagen dat je als gezin samen wilt eten. Stap 2: Realiseer al tijdens het inkopen hoe lekker vers bereid eten is, maak er een leuke gebeurtenis van. Stap 3: Zet de telefoons, tablets, computers, televisies, kortom de schermen uit en ga samen aan de slag om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Wolf: maak zelf je eten op een topfornuis dat te vinden is bij Van Boven


VAN BOVEN

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Van Boven | Privacybeleid